5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Liselilerin kavgası kanlı bitti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Endüstri Teknik Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi M.A. (17) okul çıkışında tartıştığı M.Ö. (17) tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Dün saat 15.00 civarında, okul çıkışında Palabahçe mevkiinde bulunan bir ikinci el dükkânının karşısındaki sokakta, daha önceden bir kız meselesi yüzünden tartıştıkları M.Ö. ve arkadaşlarıyla karşılaşan M.A. ve arkadaşları yine hararetle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sırasında, çıkan arbedede M.Ö. yanında bulundurduğu bıçakla M.A.’yı sol bacağından yaraladığı öğrenildi.

Kız öğrencilerin de karıştığı kavgada, Ayvalık Endüstri Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinden yaklaşık 10 kişilik kızlı-erkekli öğrenci gurubunun arasında ki M.A.’yı bıçaklayan, M.Ö.’nün öğrenci olmadığı belirlenirken, söz konusu kavganın bir kız yüzünden çıktığı ileri sürüldü. Bıçaklı kavganın sonrasında ilk müdahalesi, olay yerinin yakınındaki Sağlık Ocağı’nda yapılan M.A., daha sonra çağrılan 112 Ambulansı ile Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay sonrasında M.Ö. ve kavgaya karışan bazı öğrenciler gözaltına alınırken, M.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 23:29:38
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 23:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?