6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Maaşları Başkan Göklap dağıttı

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı ve MHP adayı Levent Göklap, işçilerin mağdur edildiği iddialarına cevap olarak işçi maaşlarını kendisi dağıtı.

Gökalp, Mimoza Kışlık Düğün Salonu'nda basın mensupları önünde işçilerin maaşlarını kendisi verdi. Başkan Levent Gökalp, "Belediyemizde alacağı olan var mı? Varsa hiç çekinmeden basın mensupları önünde söylesin" dedi. Bütün işçiler hep bir ağızdan, "Hiç alacağımız yok" dediler.

Gökalp'e işçiler ve zabıtalar çiçek verdi. Havran Belediyesi'nde çalışan 164 belediye personelinin 2003 yılından kalan ve 2009 yılına ait şubat - mart dönemi maaşlarını Gökalp kendi eliyle tek tek ikramiyeleriyle birlikte dağıttı. Maaş dağıtımından sonra Belediye Başkanı Levent Gökalp bütün işçilerine ve görevli personele Yeni Lezzet Lokantası'nda öğle yemeği verdi. Yemeğe giderken Gökalp zabıta ve belediye çalışanların omuzlarında gövde gösterisi yaptı.

Gökalp, "Havran'ı ben güzelleştirmiyorum. Benim işçilerim güzelleştiriyor. Ben her zaman çalışanımın yanındayım. İşçime bir lira borcum yoktur. Kuruşu kuruşuna hepsinin alacaklarını ödüyorum. Hatta ben Belediye Başkanlığı'na 2006 yılında geldim ve 2003 yılından alacaklı olan işçilerin maaşlarını da kuruşuna kadar ödedim. Bizzat basının gözü önünde kendi elimle maaş dağıttım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?