7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Magandalar konteynırlara dadandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yıllarıdır cam otobüs duraklarının ve reklam panolarının camlarını kıran şehir magandaları, şimdide belediyeye ait çöp konteynırlarına zarar vermeye başladı.

Otobüs durakları ve reklâm panolarını kıran magandalar, şimdi de özellikle sahil kesiminde belediye tarafından konulan çöp konteynırlarını hedef aldılar.

Geçtiğimiz akşam Öğretmenler Mahallesi'nin değişik yerlerindeki çöp konteynırlarını deviren şehir magandaları çöplerin etrafa yayılmasına neden olurken, çevrede oturanları da rahatsız etti.

Mahalle sakinleri yaşadıkları bu çirkin olayı yapanları kınarken, "Alkol almak, çevreye ve özellikle toplumun kullanımda olan yerlere ve araçlara zarar vermeleri bizlere de zarar vermektedir. Bu saygısızlığı yapan kişi ya da kişilerin toplum malına zarar vermeleri hem çevre kirliliğine, hem de gece yarısı çıkan gürültüyle çevre sakinlerine korku yaşatmaları yalnız mahalle sakinlerinde değil, tüm Burhaniye halkı tarafından kınanmalıdır. Bunları yapanların bir an önce yakalanarak toplum ve kamu malına zarar vermekten cezalandırılmaları gerekir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 17:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?