5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Mahalleler hizmet gördü!

BALIKESİR'DE YEREL YÖNETİMLER

Balıkesir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nün özellikle Adnan Menderes Mahallesi'ndeki düzenleme çalışmaların bu bölgede ikamet eden vatandaşları sevindirdiği belirtildi.

Balıkesir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Gülenç, çeşitli mahallelerdeki çalışmaların devam ettiğini söyledi. Gülenç, "Köprü ve merdiven yapım çalışmalarımız sürüyor. Köprü ve merdivenlerin özellikle yoğun olarak kullanıldığı birçok mahallemizde merdiven korkuluklarını da birlikte tamamladık. Bu arada bazı yeşil alanların düzenleme işlemleri de tamamlandı. Yaya geçitleri ve su kanalları ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor" dedi.

Bu arada, Altay Mahallesi'nde de Altay Camii civarındaki ev ve işyerlerinde yağmur sularının yol açtığı taşkın sorununun giderildiği kaydedildi. Altay Camii yanından Çay Deresi'ne doğru yapılan çalışmayla aşırı yağışta yol üzerinde biriken yağmur sularının çevreye zarar vermeden dereye akışı sağlanırken, Salı Pazarı mevkiindeki esnafın da bu çalışmadan dolayı belediye ekiplerine teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettikleri bildirildi.

BALIKESİR'DE YEREL YÖNETİMLER
BALIKESİR'DE YEREL YÖNETİMLER
BALIKESİR'DE YEREL YÖNETİMLER
BALIKESİR'DE YEREL YÖNETİMLER
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 20:25:02
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 23:05:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?