7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

MEB yeni yerine taşındı

Balıkesir'in Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kaymakamlık binasına taşındı.

Restorasyon çalışmaları tamamlanan kaymakamlık binasında adliyenin çıktığı bölüme taşınan Milli Eğitim Müdürlüğü, fiziki olarak daha rahat bir ortama kavuşmuş oldu.

Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, hükümet binasındaki çalışmaların tamamlandığını, bugüne kadar öğretmen evinde hizmet veren milli eğitim müdürlüğünü kaymakamlığa aldıklarını söyledi. Dursunbey Kaymakamlığı hizmet binasındaki yeni düzenlemeye göre daha önce üst katta bulunan tapu müdürlüğü ile nüfus müdürlüklerinin alt kata indirildiği, aynı katta adliyeden boşalan bölümlere milli eğitim müdürlüğünün yerleştirildiği bildirildi.

Daha önce tek bir odada hizmet vermeye çalışan Sosyal Yardımlaşma Vakfı da yeni yerine kavuştu, vakıf müdürüne ayrı bir oda tahsis edildi. Kaymakam İbrahim Küçük, kaymakamlık binasının teknik ve güvenlik alt yapısının da tamamlandığını, binanın 24 saat iç ve dış güvenlik kameraları ile kayıt altında tutulduğunu belirtti.

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci ise milli eğitim faaliyetlerinin daha önce kendi binaları olan öğretmen evinde yürütülürken, yeni yerlerinde daha rahat bir çalışma ortamı oluşturulduğunu söyledi.

İlçede toplam 340 öğretmenin görev yaptığını belirten Özenci, 14'ü ilçe merkezinde olmak üzere toplam 43 okulun bulunduğunu hatırlatarak, Kaymakam İbrahim Küçük'e teşekkür etti

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 13:56:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?