6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Memur-Sen şubesi törenle açıldı

MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ana Muhalefet Partisi CHP'yi sert şekilde eleştirdi. Gündoğdu, "Allah böyle muhalefeti dost başına mı, düşman başına mı versin bilmiyoruz" dedi.

Memur-Sen Balıkesir Bürosunun yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Ahmet Gündoğdu, CHP'nin mecliste üzerine düşen muhalefet görevini yapamadığını belirterek tepki gösterdi. İktidar partisinden ziyade CHP'nin muhalefetini eleştiren Ahmet Gündoğdu, toplu sözleşme haklarıyla ilgili iktidar partisini ve muhalefeti aynı anda sıkıştırmak istediklerini, ancak, muhalefetin tutarsızlık içinde olduğunu ve buna imkan vermediğini ifade etti. Ülkedeki terör sorunu ve son günlerin gündem konusu açılım politikasıyla ilgili dolaylı ifadeler kullanan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Bu ülkede kan üzerinden siyaset yapılmamalıdır. Yeni şehit cenazeleri gelmesin istiyoruz. Bu konunun çözüm yeri meclis olmalı. Demokrasimiz katılımcı, laik, inanmayanların inanmaması, inananlar ise inancının ve dininin gereğini sağlaması, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü uygulayan, milletin kendisini yansıtan bir Anayasa'ya ihtiyaç var" dedi.

Sivil Anayasa'nın zaruri olduğunu kaydeden Ahmet Gündoğdu, yeni Anayasa'nın darbe yanlılarının darbe yapmayı rüyalarında dahi görmeye cesaret edememelerini sağlayacak nitelikte olması gerektiğini söyledi. Uzun bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, memurların haklarını savunmayı her zaman ve her alanda sürdüreceklerini belirterek hükümetin seslerine kulak vermesini istedi. Gündoğdu konuşmasının ardından Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Erol, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ve sendika üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini kestiği yeni il binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

 Memur-Sen üyesi çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninin ardından sendikada şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ile de bir süre görüşüp sohbet ettiler. Törenin ardından Balıkesir'deki Karesi Televizyonu'nda Günlerin Getirdiği isimli programa konuk olan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, akşam saatlerinde Balıkesir'den ayrıldı.

MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
MEMUR-SEN BALIKESİR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 18:49:00
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 23:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?