3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Mezuniyet töreninde yağmur sürprizi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Anadolu Lisesi'nin mezuniyet töreninde ani bastıran sağnak yağmur öğrenciler ve protokol üyelerine zor anlar yaşattı.


Bandırma Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine Kaymakam Salih Keser, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ın yanısıra çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Zübeyir Çömlekçi, mezun olan öğrencileri için kızını evlendiren yada oğlunu askere gönderen bir babanın hüzünle karışık mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Tüm mezun olan öğrencilerimi 4 yıl boyunca gönlümde açan rengarenk çiçekler olarak besledim. Şunu asla unutmayınız şu anda herkes sizin başarınızı alkışlamak için burada bulunuyor. Çünkü sizler ülkemizin ümidi ve en önemli güç kaynağı milletimizin geleceği ve aydınlık yüzüsünüz" dedi. Konuşmaların ardından bayrak flama devir teslim töreni ile ödüllerin verilmesi sırasında aniden sağanak yağış bastırdı.

Sağnak yağışa rağmen Kaymakam Keser ve protokol üyeleri törenden ayrılmadı. Daha sonra tören okul salonunda devam etti. Diploma ve ikramlar yapıldıktan sonra öğrenciler müzik eşliğinde oynadılar .Mezun olan öğrenciler okul müdürü Zübeyir Çömlekçi'yle birlikte çiftetelli oynadılar.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 01:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?