6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP adayının ziyaretleri sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, seçim turlarına devam ediyor. Ziyaretlerini aralıksız sürdüren İsmail Ok, partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

MAKAM ODASI KAPISIZ OLACAK

Balıkesir'de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnaf camiasını ayrı ayrı ziyaret edip vatandaşlarla bire bir görüşen Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, sıkıntıları yerinde dinlerken, hazırladığı projeleri anlatıp, nasıl bir yönetim anlayışı içinde olacakları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler sunuyor. "İnsan odaklı belediyecilik yapacağız" diyen İsmail Ok, belediye başkanlığını kazandıkları takdirde işsizliğe çare olacak yatırımlar yapacağını, haksız ve kanunsuz asfalt parasına son verecekleri vaatlerinde bulundu. Belediyenin işlerinin Balıkesir'de yaşayan kişilere yaptırılacağını belirten Ok, başkan seçildiği taktirde makam kapısını söküp kaldırılacağını, halkla bütünleşeceklerini söyledi.

Yeni araç ve yaya trafiği düzenlemesiyle birlikte çarşının canlandırılmasını sağlayacaklarını ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, göstermelik makyaj yerine gerçek ve güzelleştirmeye dayanan şehirciliği ön planda tuttuklarını kaydetti.

Balıkesir Belediye Başkanı olarak, aç olanı doyuran, üzeri açılanın üstünü örten bir, "şefkat eli" olacağını belirten Ok, "Balıkesir'i marka bir şehir yapacağız. Etkili kent kurultayı kuracağız. Halkımıza hizmeti esas bileceğiz. Çok çalışmak bizden, destek ise vatandaşımızdan olacak. Vatandaşımız belediye kapısından girdiğinde, 'borcu yoktur' kağıdı almayacak. İşlemlerini bu sistem ile çözüp, vakit kaybetmeyecek. Belediye başkanlığımız döneminde kenti halkla birlikte yöneteceğiz. Balıkesir, aradığı ümide MHP ve İsmail OK ile kavuşacak. Halkımız beklenen değişimi mutlaka gerçekleştirecektir. Sandık önümüze geldiğinde halktan kopuk bu yönetimden kurtulmanın bayramını yaşayacağımızdan herkes emin olmalıdır. Halkın fikirleri ve düşünceleri bize yol gösterecektir. Seçim çalışmaları esnasında halkın bize gösterdiği ilgi ve teveccüh en üst seviyede. Balıkesirli vatandaşlarımız beni içlerinden biri olarak görüyor ve bağrına basıyor. 29 Mart'a kadar hiç durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın taktirleriyle birlikte 30 Mart sabahı belediyeyi kazanmış olacağız. Seçimlerden sonra Balıkesir'de farklı bir belediyecilik anlayışı ve yeni bir vizyon oluşacak" dedi.

İSMAİL OK KİMDİR?

1964 yılında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Hotaşlar köyünde doğan İsmail Ok, başarılı bir eğitimcidir. 1987 yılında kamu çalışanı olarak göreve başlayan Ok, yurdun çeşitli yörelerinde görev yaptıktan sonra 1994-1999 yılları arasında Balıkesir İmam-Hatip Lisesi'nde çalıştı. 1999 yılından bugüne kadar Balıkesir ve Türkiye'nin en seçkin okullarından biri olan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nde (SYAL) görev yapan Ok, bu görevinden istifa edip MHP'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı oldu. 1994-1999 yılları arasında Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeliği, 1999-2004 yılları arasında Türk Eğitim-Sen şube başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevlerini başarıyla yürüttü. Kendisi gibi eğitimci olan eşi Nesrin Ok ile evli olan 2 çocuk babası İsmail Ok, sivil toplum örgütlerindeki görevleri sırasında hiç bir ayırım gözetmeden bütün kamu çalışanlarının özlük hakları için mücadele verdi. İyi derecede İngilizce bilen MHP Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesirli seçmenlere güvendiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 19:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?