6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma, Aksakal ve Edincik başkan adayları, belediye meclis ve il genel meclis adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.

Livatya Düğün Salonu'nda düzenlenen ve bine yakın kişinin katıldığı toplantıda, Bandırma'da MHP öncülüğünde oluşturulan ve Demokrat Parti ile Anavatan Partisi'nden ayrılıp MHP'ye geçen yöneticilerinde katıldığı 'Çatı Hareketi' kapsamında adaylar tanıtıldı. MHP Bandırma İlçe Başkanı Mülkü İnci, 'Çatı Hareketi'nin Bandırma'ya başarıyı yakalayacağına inandıklarını söyledi.

Toplantıda Aksakal Belediye Başkan Adayı Üstün Taşdemir, Edincik başkan adayı Mehmet Uçar ile il genel ve meclis adayları ilk olarak tanıtıldı. Toplantıda Bandırma Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi adaylarının tanıtımın ardından Bandırma Belediye Başkan Adayı Mustafa Gönenlioğlu'nun kürsüye çıkması sırasında salonu dolduran partililer tarafından büyük coşku yaşandı.

MHP Başkan Adayı Mustafa Gönenlioğlu, 25 yıllık siyasi hayatı boyunca Bandırma'ya hizmet etmek için çalıştığını ve şahsi menfaatlerini hiçbir zaman Bandırma'nın çıkarlarının önünde tutmadığını söyledi.

Genç ve dinamik kadrosuyla 29 Mart günü Bandırma'da iktidara geleceklerine inandıklarını ifade eden Gönenlioğlu, "Sizlere şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu genç dinamik kadro mesleklerinde başarılı olmuş, Bandırma'da önemli yerlere gelmiş, makam ve kişisel hırslarını çekmiş, hiçbirşeyde gözü olmayan, Bandırma'ya hizmet adına taşın altına elini sokmaya hazır olan bu arkadaşlarımla yola çıktım. Bununla şeref duyuyorum, iftihar ediyorum. böyle bir kadronun 29 mart günü iktidara geleceğine inancım tamdır. 25 yıllık siyasi hayatım boyunca hep Bandırma'ya hizmet etmek için uğraştım. Hiçbir zaman kişisel çıkarlarımı Bandırma'nın çıkarları önüne koymadım. Kapıma gelen hiç kimseyi siyasi görüşü ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, hatta inanmasın kapımdan çevirmedim. Gücümün yettiğince, imkanlarımın yettiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. Hakkımda en ufak bir iddia varsa adaylıktan da çekilirim, siyaseti de bırakırım. Siyaset kurumu maalesef dürüst insanların siyasetten çekilmeleri dolayısıyla bugün Bandırma'yı yönetenlere kalmıştır. Benim dürüst, dinamik kadrom önümüzdeki 5 yılda Bandırma'nın geleceğini çizecek, Bandırma'nın istikbaline yön verecek kadro olacaktır" dedi.

"BELEDİYE PARALARI ÇARÇUR EDİLDİ"
Gönenlioğlu, Bandırma gibi yarı çanak şeklindeki şehirlerde hizmetin merkezden değil tepe mahallelerden başlaması gerektiğini vurgulayarak, "10 yıl önce de söyledim yine söylüyorum ama bazı ufku kapalı insanlar bunu göremediler. Bandırma gibi coğrafi konumu yarı çanak şeklinde olan yerlerde hizmet merkezden başlamaz, hizmet kenar mahallelerden başlamak zorundadır. Merkezi altın döşeseniz Bandırma'nın tepe mahalleleri temizlemediğiniz sürece her yağmurda her fırtınada Bandırma merkezini temiz tutma şansınız yoktur. Bunlar ya belediyecilik hizmetini bilmiyorlar ya da Bandırma halkının gözünü boyamak için yapıyorlar. Popülist politikalar yüzünden belediye paraları çarçur edilmiştir. Bu belediye geçmiş dönemlere oranla hizmetler yapmıştır ama nasıl ve ne pahasına yapmıştır. Yapılan hizmetlerde seçilen malzeme kalitesi çok kötü ve çok rant kokusu içindedir. Yapılan hizmetlerde kontrol ve denetleme hiç yoktur. Buraları yapılırken inceledim işçilik sıfır. Sokaklarda 2 yıl geçmeden çökmeler başladı, Cumhuriyet Meydanı yapıldı 1 yıl geçmeden tadilatlar başladı. Amerika bile Kapıdağ granitini alıp önemli şehirlerine döşüyor, biz burnumuzun dibindeki graniti göremedik Çin'den granit getirdiler. Acaba kimi zengin zengin etmek istediler böyle yaptılar?" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 16:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?