5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

MHP İstişare Toplantısı yapıldı

MHP BALIKESİR MERKEZ İLÇE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Merkez İlçe Teşkilatı istişare toplantısı düzenlendi. Otel Basri'deki yemekli toplantıda 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere tüm teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmiş olarak girmesi kararlaştırılırken seçime doğru yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

MHP'nin istişare toplantısına MHP Balıkesir milletvekili Ahmet Duran Bulut, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, eski il yöneticileri, eski ve yeni Belediye Meclisi ile İGM üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın katılımcılara teşekkür etti. Çılgın'dan sonra kürsüye çıkan milletvekili Ahmet Duran Bulut, Belediye Başkanı İsmail Ok ve MHP İl Başkanı Mehmet Duran da birer konuşma yaparak referandum ve 1 yıl içerisinde yapılacak olan genel seçimlere birlik ve beraberlik içinde girilmesini, çalışmaların aralık verilmeden sürdürülmesi gerektiğini söylediler. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği istişare toplantısında parti teşkilatında daha önce görev yapmış tüm il ve merkez ilçe başkanları da sırasıyla birer konuşma yaparak görüş ve önerilerini ortaya koydu. Konuşmalarda ön plana çıkan vurgu faaliyetlerin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesi temennisi oldu. Katılımcılar istişare toplantısının son derece olumlu geçtiğini, bu şekildeki toplantıların daha sık düzenlenerek merkez ve tüm il genelindeki teşkilatın yönetim ve taban bazında birlik beraberliğinin sağlamlaştırılması bakımından faydası olacağı görüşünü ifade ettiler.

MHP BALIKESİR MERKEZ İLÇE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 18:27:05
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 19:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?