6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP İvrindi Başkanı seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İvrindi İlçe Teşkilatı'nın kongresinde Özcan Akbaba başkan seçildi. Akbaba, hedeflerinin Milliyetçi Hareket'i iktidar yapmak olduğunu söyledi. Kongrenin ardından tüm partililere pilav ve ayran dağıtıldı.

İvrindi Belediye Düğün Salonu'nda yapılan MHP ilçe teşkilatının kongresinde 3 liste yarıştı. Genel kurula MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz ile il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Yurt dışında bulunan milletvekili Ahmet Duran Bulut kongreye mesaj göndererek seçilecek yeni yönetimi kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından geçilen seçimlerde Özcan Akbaba 103 oy ile başkan seçilirken diğer adaylardan Ali Hüseyin Tunç 80, Sefer Özen ise 65 oy aldı. Kongrenin sonunda pilav ve ayran ikramında bulunuldu. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Özcan Akbaba hedeflerinin partiyi iktidara taşımak olduğunu belirtti. Akbaba, "Partimiz ve davamız için gerekeni yapmaya her zaman hazırız. Dün olduğu gibi bugün de şartlar ne olursa olsun çalışmaya hazırız" dedi.

MHP İvrindi İlçe yönetiminde şu isimler yer aldı;
"Özcan Akbaba (başkan), Mehmet Sivri, Ünal Solar, Ömer Kobak, İsmail Kahraman, Mehmet Ali Aşkın, Fuat Gültekin, Sezai Gökdere, Nail İncegedik, Yusuf Karaavcı ve İbrahim Girgin."
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 10:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?