6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP Kadın Kollarından aşure hayrı

MHP KADIN KOLLARINDAN AŞURE HAYRI

MHP Balıkesir İl kadın Kolları aşure hayrı düzenledi. Belediye Başkanı İsmail Ok'un da katıldığı hayır vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Atıcı, teşkilat olarak her yıl geleneksel hale getirdikleri aşure hayrını bu sene de gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Eski adliye binası yanındaki boş alanda yapılan aşure hayrına Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Argun Atıcı, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Duran, böyle mübarek gün ve hayır faaliyetlerinde birlik ve beraberlik duygularının daha da pekiştiğini belirterek kadın kollarına teşekkür etti.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Atıcı da, aşure ayının ilk gününde burada toplanıp birlik ve beraberlik içinde olmayı amaçladıklarını kaydetti. Atıcı, "Aşure hayrımıza çok büyük bir katılım gösterildi. Belediye Başkanımıza, il, ilçe başkanlarımıza ve partili arkadaşlarımız ile tüm vatandaşlarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

MHP İl Kadın Kollarının 5 bin kişilik olarak düzenlediği aşure hayrında kazanlar dolusu aşureler kısa sürede tüketildi.

MHP KADIN KOLLARINDAN AŞURE HAYRI
MHP KADIN KOLLARINDAN AŞURE HAYRI
MHP KADIN KOLLARINDAN AŞURE HAYRI
MHP KADIN KOLLARINDAN AŞURE HAYRI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 18:49:01
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 20:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?