6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP'de buruk görev teslimi

MHP'DE BURUK GÖREV TESLİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir teşkilatında hayatını kaybeden İGM üyesi Veysel Çiftçi'den boşalan göreve asil yedek listeden bir başka isim atandı. Görev değişimi sırasında partililer üzüntü yaşadı. Çiftçiden boşalan İGM Üyeliğine Cemal Kocataş getirildi.

Hafta sonu iş yerinde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatkını kaybeden 39 yaşındaki Veysel Çiftçi'den boşalan İGM üyeliğine getirilen Cemal Kocataş göreve başladı. MHP İl Başkanlığı'nda gerçekleşen görev tesliminde İl Başkanı Mehmet Duran, Cemal Kocataş'a İGM rozetini takarken buruk anlar yaşandı. MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Cemal Kocataş'a hayırlı olsun dileğinde bulunurken, "Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun. Acımız büyük. Rozetinizi bu buruk duygularla takdim ediyorum" diyerek teşkilat olarak Veysel Çiftçi'yi hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.Yeni üye Cemal Kocataş, "Hepimiz çok üzgünüz, görevi devraldım ve bunu en iyi şekilde yapacağım. Veysel Çiftçi'ye birkez daha Allah'tan rahmet tüm yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyorum" dedi.

Parti binasındaki görev teslimine İGM MHP Grup Başkan Vekili Eyüp Soner Demirel de katılırken, Demirel yeni üyeye başarı diledi.

MHP'DE BURUK GÖREV TESLİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 20:32:03
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 23:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?