2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

MHP'de eğitimci aday

BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY

Balıkesir'de MHP'li Belediye Meclis Üyesi eğitimci Tahir Korucuoğulları görevinden istifa ederek partisinden milletvekili aday adayı oldu.

MHP İl binasında basın toplantısı düzenleyen Tahir Korucuoğulları'na, Balıkesir Belediyesi'nde beraber görev yaptığı MHP'li meclis üyeleri ile eski belediye başkanlarından DYP'li Sami Gökdeniz de MHP'deki toplantıya katılarak Korocuoğulları'na destek verdi. 12 Haziran tarihindeki 24. Dönem milletvekililği Genel Seçimlerinde MHP'den Balıkesir milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Tahir Korocuoğulları, Ankara'da Balıkesir'in temsilcisi olacağını vurguladı. Balıkesir'in yıllardır temsil sorunu yaşadığına dikkat çeken Tahir Korucuoğulları, özellikle iktidar partisi milletvekillerinin Balıkesir'e arada bir gelip vatandaşlarla çay-kahve sohbeti yapıp arrdından Ankara'ya çekip gittiklerini, bu sebeple Ankara'daki parti genel merkezlerinde Balıkesir'in esamesinin dahi okunmadığını söyledi. MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Tahir Korucuoğulları, "MHP olarak biz bu ihmal edilmişliğin, unutulmuşluğun üstesinden gelmek için iktidara talibiz. Miliyetçi Hareketin bilimi rehber edinen imanlı ve inançlı kadroları Allah'ın izniyle iş başına geldiğinde hem Balıkesir'imizin hem de Türkiye'nin geleceği daha aydınlık olacaktır. Ülkücüler için milletvekilliği bir hedef değil Türk Milletine hizmet için bir araçtır. Nasip olursa vekiliniz olmak ve sizlere hizmet etmek istiyorum" dedi.

ÜLKÜ OCAKLARINDA İKRAM

Tahir Korucuoğulları'nın aday adaylığıyla ilgili basın toplantısına MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, MHP'li Belediye meclis üyeleri, bazı aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. Basın açıklamasının ardından Tahir Korucuoğulları'nın daveti üzerine Ülkü Ocakları şubesine geçen partililere burada ikramda bulunuldu. Ülkü ocakları Balıkesir şube başkanı Ekrem Gökay Yüksel, MHP Milletvekili Aday Adayı Tahir Korucuoğulları'na kararının hayırlı olmasını dilerken, ziyaretinden dolayı da teşekkür etti.

BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY
BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY
BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY
BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY
BALIKESİR MHP'DE EĞİTİMCİ ADAY
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 16:02:04
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 23:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?