3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

MHP'de hedef 5 milletvekili

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI BALIKESİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Balıkesir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Balıkesir'e sürpriz bir ziyarette bulunan MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok ile makamında görüşen Deniz Bölükbaşı, Edremit'te düzenlenen bir panel katılmak için Balıkesir'e geldiğini söyledi. MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı'nı Balıkesir Belediyesi'nde Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan yardımcısı Argun Atıcı ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Belediye Başkanı İsmail Ok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği Bölükbaşı'na belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan İsmail Ok, "Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Borçlarımızı ödüyoruz. Projelerimiz de devam ediyor. Bulunduğumuz nokta şu an çok iyi. Balıkesir halkının yüzde 80'i bize güveniyor ve destek veriyor. Bu bizlerin değil, bize verilen desteğin görüşü" dedi.

 

BÖLÜKBAŞI: "GÜN SAYIYORUZ"

Belediye Başkanı İsmail Ok'a teşekkür eden ve çalışmalarında başarı dileyen MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "Allah yardımcınız olsun. Seçimlerden sonra inşallah MHP iktidarının Belediye Başkanı olacaksınız. Genel başkanımız Devlet Bahçeli de başbakan olacak. Bunun için gün sayıyoruz" diye konuştu. MHP'li bir hükümetin Belediye Başkanlığını yapmaktan onur duyacağını belirten Başkan Ok da, "O onuru yaşamak için bekliyoruz" diye karşılık verdi. Projeler hakkında da Başkan Ok'tan bilgiler alan Deniz Bölükbaşı, daha sonra Edremit ilçesine giderek burada düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldı.

 

BASINDAN UZAK KALDILAR

MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı'nın Balıkesir ziyareti il yönetimi tarafından basına duyurulmadı. Haziran ayında yapılacak genel seçim öncesi bir dizi ziyaretler ve istişarelerde bulunmak üzere Balıkesir'e gelen Deniz Bölükbaşı'nın ziyaret ve programı il ve merkez ilçe yönetimi tarafından basına bildirilmedi. Balıkesir'de il ve ilçe teşkilatlarını da ziyaret edip yöneticilerle görüşen MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı, il başkan yardımcısı Ferdi Boran'ın evinde öğle yemeğine misafir oldu. MHP genel başkan yardımcısının Balıkesir'de belediye, il, merkez ilçe, Kocaavşar Beldesi ve Edremit ilçesini kapsayan ziyaretleri basına haber verilmek yerine bülten yapılarak iki gün sonra mail geçilmesi dikkat çekti. MHP'den yapılan açıklamada, Bölükbaşı ile birlikte MYK Üyesi Yaşar Taşkın'ın da eşlik ettiği belirtilirken yapılan açıklamalarda Balıkesir milletvekili Ahmet Duran Bulut'un adına ise yer verilmedi. MHP İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran imzası taşıyan açıklamada, MHP İl Başkanı Mehmet Duran'ın Balıkesir'deki genel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken genel seçimden çok umutlu olduğunu ve Balıkesir'den en az 5 milletvekili çıkaracaklarını söylediği bildirildi. Ferdi Boran7ın evinde tirit yemeği ve düğün çorbası ikram edilen MHP genel başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı'nın ziyaretlerinin olumlu geçtiği, Balıkesir'den memnun şekilde ayrıldığı açıklandı.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI BALIKESİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI BALIKESİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 18:07:03
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 18:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?