3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

MHP'den belde ve köy ziyaretleri

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz, milletin geleceğine yönelik tehdit oluşturabilecek her türlü gaflet ve aymazlığa meydan vermeyeceklerini bildirdi. 

MHP Merkez İlçe Teşkilatı, belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve eski milletvekili adayı Ruşen Akçay olduğu halde, merkezdeki belde ve köyleri ziyaret edip, vatandaşlarla görüştü. İlk olarak Şamlı beldesine giden MHP'liler, Belediye Başkanı Şefik Eröz'ün de katıldığı kahvehane toplantısında güncel konular ve mahalli seçimler üzerine sohbet ettiler. Köylüler, nispeten verimsizleşen arazilerine belediyenin öncülüğünde fıstık çamı ektiklerini, ancak, koruma yetersizliğinden dolayı başı boş gezen hayvan sürülerinin fıstık çamı ağaçlarına zarar verdiğinden yakındı. Yetkili mercilerin de bu hususta belde halkına yardımcı olamadığı kaydedildi. Milletvekili adaylıı sürecinde ziyaret ettiğ Şamlı'ya önem verdiklerini kaydeden Ruşen Akçay, Şamlı'da gösterilen teveccüh için teşekkür etti. Şamlı'dan sonra Susurluk ilçesinin Muradiye köyüne geçen MHP'liler, burada da yoğun ve samimi bir ilgiyle karşılandılar. Muradiyeliler, seçim kampanyasında verdikleri destek sözünü tuttuklarını ve MHP'yi Muradiye'de birinci parti yaptıklarını söylerken, Ruşen Aşkın Akçay'ın az bir oy farkı ile milletvekili olamamasına ise çok üzüldüklerini belirttiler. Aşkın Akçay, partisine ve kendisine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı Muradiyelilelere teşekkür etti. Akçay, siyasete ve hizmete ara vermediklerini, makam ve mevkinin önemli olmadığını, her konumda milletinin emrinde ve hizmetinde olacaklarını söyledi. Muradiye'de konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz, ülkenin içinde bulunduğu durumun MHP tarafından nasıl değerlendirildiğini anlattı. Dangaz, "Ülkenin kangren haline dönüşmüş meselelerinin özellikle başörtüsü konusunun mutlaka anayasa metnine yazılması gerektiğini, bölücü teröre destek veren siyasilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması teklif ettik. MHP olarak Türk milletinin geleceğine yönelik tehdit oluşturabilecek her türlü gaflet ve aymazlığa mahal vermeyeceğiz" dedi. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz, bu tür köy, belde ve ilçe ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 11:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?