7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

MHP'den Zeytinli'ye kadın aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ahmet Yaraş, Edremit'e bağlı Zeytinli beldesinde adaylarının Sema Ertuna olduğunu açıkladı. MHP'nin Balıkesir'deki tek kadın adayı olan Ertuna, Zeytinli'ye kadın eli değmesi gerektiğini söyledi.

Mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala, MHP teşkilatları tüm adaylarını hızla açıklıyor. Edremit Körfezi'ndeki teşkilatları ziyaret ederek istişare toplantıları gerçekleştiren MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit İlçe Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyerek, Zeytinli Belediye Başkan adayını açıkladı.

Balıkesir'in tek bayan Belediye Başkan adayı olarak Zeytinli'den Sema Ertuna'nın belirlendiğini söyleyen il başkanı Yaraş, "MHP'nin hızlı yükseliş trendi zaten herkesin malumudur. Özellikle Balıkesir bölgemizde MHP'ye son 3 ayda başka partilerden katılım oranı yüzde 40'tır. Bu rakamdan da görüldüğü gibi partimizin gücü ve halkın yaklaşımı yüksekle trendindedir. Edremit Körfezi'nde yıllardır süregelen kalıplaşmış zihniyetleri, önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde yıkacağız. Büyük bir inanç ve birliktelikle adım attığımız bu yoldan alnımızın akı ile çıkacağımızdan eminiz. Partimizin Balıkesir bölgesindeki tek bayan belediye başkan adayı Zeytinli beldemizden çıktı. Büyük bir cesaret örneği ve azimle aday olan kardeşimizin ismi Sema Ertuna'dır. Kendisine başarılar diliyor ve yürekliliğinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Sema Ertuna ise, seçimlerde kendinden çok emin olduğunu ve Zeytinli'ye bir bayan eli değmesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?