6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP'li genç mitingde öldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensubu olduğu öğrenilen 27 yaşında bir genç, miting sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana MHP Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç'ı bir an olsun yalnız bırakmayan Katip Demir (27), Gazicelal Mahallesi'nde yapılan nokta mitingi sırasında bir anda fenalaştı. Tüberküloz hastası olmasına rağmen seçim çalışmalarına ara vermeyen Katip Demir, miting sırasında nefes almakta zorlanınca Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
"Bu davaya gönül veren arkadaşımızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz" diyen MHP Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç, "Tek üzüntüm, onun da gayretlerinin olduğu 30 Mart zaferimizi göremeyecek olmasıdır. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Katip Demir kardeşimiz her zaman gönüllerimizde yaşayacaktır" dedi.

Katip Demir, Bekir Efendi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle defnedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:04:54
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 18:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?