6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

MHP'li Ok başkanlığını ilan etti

Balıkesir'de seçimlerin favori adaylarından MHP'li İsmail Ok, belediye başkanlığını ilan etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 41'lik oy oranı ile Balıkesir Belediye Başkanlığını ilan eden İsmail Ok, parti binasının balkonundan seçmenlere hitap etti. Kızılay Caddesi'nde toplanan yüzlerce ülkücü, seçim zaferini kutladı.
MHP Merkez İlçe Başkanlığı'nın balkonundan caddede toplanan ülkücülere seslenen İsmail Ok, bundan sonra Balıkesirlilerin hizmetkarı olacağını söyledi. Belediye Başkanı Sabri Uğur'un ve destekçilerinin bu coşkuyu görmesini isteyen Ok, Balıkesir'in gereken cevabı verdiğini belirtti. İsmail Ok, ezilen esnafın, pazarcının, memurun sesi olacağını ve onlara sahip çıkacağını kaydetti. MHP'nin ilk genel seçiminde tek başına iktidar olacağını da kaydeden Ok, "Hukukun, adaletin, savunucusu olacağız, partizanlık yapmayacağız. Partisi ne olursa olsun, saç rengi ne olursa olsun Balıkesir adalete kavuşacak. Balıkesir'de belediyeyi borç batağına düşürenler, yatırım yapmayanlar sandıkta cevabını aldı. Bizim dönemimizde millet sahipsiz olmayacak. 5 yıllık belediyede tarih yazacağız. Atatürk'ün izinden ayrılmayacağız. 4 aydır partinin rozetini onurla taşıdım şu anda rozeti çıkarıyorum. Tarafsız hizmet yapacağım. Balıkesir'de artık asfalt parası alınmayacak, makam kapısı sökülecek" dedi.

İsmail Ok'u sloganlar ve alkışlarla karşılayan ülkücüler zaferlerini geç saatlere kadar kutladı. Şehir merkezinde araç konvoyu yapıp havai fişeklerle zafer kutlayan MHP'liler, Balıkesir'in layık olduğu hizmetlere İsmail Ok ile kavuşacağını belirttiler. İsmail Ok, Balıkesir'in tek televizyonu olan Karesi Tv'de katıldığı seçim özel programında Balıkesirlilere gösterdikleri teveccüh için teşekkür etti. İsmail Ok, hiç kimse arasında ayrım yapmayacağını, adaletli bir yönetim ile Balıkesir'e hizmet edeceklerini tekrarladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Balıkesir Belediye Başkanı olan İsmail Ok, seçim kampanyası sürecinde kendisi hakkında ileri atılan asılsız ve mesnetsiz iddia ve karalamalara da sandıktan çıkan sonucun en güzel cevabı verdiğini, bu karalama çabalarının sonuçsuz kaldığını, milletin bunlara itibar etmediğini belirterek tüm Balıkesir halkına teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 10:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?