3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

MHP'nin Güre adayı Hüseyin Sakızlı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edremit İlçe Başkanı Halil Can, Güre belediye başkan adaylarının Hüseyin Sakızlı olduğunu açıkladı.

Halil Can, MHP'nin birlik ve beraberlik çatısı altında 2009 seçimlerinde inanılmaz başarılar kaydedeceğini iddia etti.

Edremit, Kadıköy ve Akçay'dan sonra Güre beldesinde de belediye başkan adayını belirlediklerini söyleyen Can, "Edremit MHP, çalışmalarını Güre beldesinde de tamamlamış bulunuyor. Geçtiğimiz gün ilçemize gelen il başkanımız Ahmet Yaraş ve yönetim kurulu üyelerimizin çalışmaları neticesinde, Güre adayımızı Hüseyin Sakızlı olarak belirledik ve bugün bunu burada açıklıyoruz. MHP teşkilatı olarak Edremit ilçe olmak üzere tüm beldelerde güçlü adaylarla yola çıkıyoruz. Bizim için önemli olan halkımızın da teveccühünü kazanarak tüm belediye başkanlıklarını kazanmaktır" diye konuştu.

Başkan adayı Hüseyin Sakızlı ise, halkın ve partililerin taleplerini dikkate alarak, hizmet için göreve talip olduğunu söyledi. Sakızlı, "MHP çatısı altında Güre beldesi için hizmete talip oldum. Halkımızın talebi üzerine, sadece hizmet yapmak için bugün buradayım. Çok güzel bir birlik beraberlik örneği sergileyen partimizin tüm adaylarına şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 19:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?