2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Milletvekili Sali'nin acı günü

MİLLETVEKİLİ SALİ'NİN ACI GÜNÜ

AK Parti Balıkesir milletvekili Ali Osman Sali, babasını kaybetti. Sali'nin Kore Gazisi olan 84 yaşındaki babası Sabri Sali bugün öğleden sonra ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dursunbey ilçesinde toprağa verildi.

AK Parti Balıkesir milletvekili Ali Osman Sali'nin babasının cenazesine Vali Yılmaz Arslan, Kepsut Kaymakamı Serkan Şeker, Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün ve Cemal Öztaylan, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İGM başkanı Mehmet Akif Okur, AK Parti İl ve Merkez İlçe başkanları ile çok sayıda partili, Sali ailesinin yakınları ve ilçe halkı katıldı. Balıkesir Devlet Hastanesi'nde prostat ameliyatı olan Arif Sali'nin sağ kol ve bacağında hissizlik (kısmi felç) rahatsızlığı olduğu, hastanedeki tedavisi sırasında bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze sırasında son derece üzgün olduğu gözlenen milletvekili Ali Osman Sali'yi devlet erkanı, milletvekili arkadaşları ve yakınları teselli etti. Çok sayıda Gazi'nin de katıldığı cenazede askerler de saf tuttu.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul eden Balıkesir milletvekili Ali Osman Sali cenazeye katılanlara teşekkür etti. Arif Sali dualarla Dursunbey Belediye Kabristanı'nda defnedildi.

MİLLETVEKİLİ SALİ'NİN ACI GÜNÜ
MİLLETVEKİLİ SALİ'NİN ACI GÜNÜ
MİLLETVEKİLİ SALİ'NİN ACI GÜNÜ
MİLLETVEKİLİ SALİ'NİN ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 18:00:00
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 19:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?