6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Milletvekili Uğur esnaftan oy istedi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde esnaf ziyareti yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Burhaniye Belediye Başkan adayı Rıza Pabuçcuoğlu için oy istedi. Pabuçcuoğlu ile ilçenin çehresinin değişeceğini belirten Uğur, oyların Pabuçcuoğlu'na verilmesini istedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ile birlikte geldiği Burhaniye'de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan adayı Rıza Pabuçcuoğlu ile birlikte esnafı gezen Uğur, Pabuçcuoğlu için vatandaşlardan oy istedi. Esnafın büyük ilgi gösterdiği Edip Uğur, Doğulular kahvehanesinde yaptığı konuşmada, körfezin geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Körfez Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara hazır hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Uğur, "Burhaniye'de Rıza Pubaçcuoğlu'na oy verin. Pabuçcuoğlu ile birlikte hizmet kalitesi de artacaktır. Edremit-Balıkesir yolunun çift yol olması için projeler hazır. Çalışmalara çok yakında başlanacak. Bunun neticesinde bir buçuk, iki yıl sonra bu yol çift yol haline gelecektir. Rıza Pabuçcuoğlu ile birlikte hizmet kalitesi artacaktır. Oyunuzu Pabuçcoğlu'na verin" dedi.

Rıza Pabuçcuoğlu da yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atacaklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?