7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Milletvekilinin 2 oğlu bıçaklandı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın 2 oğlu dün gece Erdek'de çıkan bir kavgayı ayırırken bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Milletvekili Öztaylan'ın Karadeniz Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 3. sınıfta okuyan oğlu Mustafa Aysan Öztaylan (27) ile Yeditepe Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Ali Taylan Öztaylan (24) dün gece 04.00 sıralarında Erdek'te bir restorandan çıkışta arkadaşlarının karıştığı kavgayı ayırmak istediler.

Kavga eden şahıslardan O.A., kavgayı ayırmak isteyen Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Aysan Öztaylan ve Yağız Giray'ı yaraladı. İlk tedavileri Erdek Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılardan bacağından bıçaklanan Ali Taylan Öztaylan'ın Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde tedavisi sürerken, daha hafif yaralanan Mustafa Aysan Öztaylan ve Yağız Giray ise taburcu edildi. Olaydan sonra gençleri bıçakladığı öne sürülen O.A. polis tarafından gözaltına alındı.

Milletvekili Cemal Öztaylan çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, olayda büyütülecek birşey olmadığını söyledi. Milletvekili Öztaylan, öğle saatlerine kadar akrabaları ve AK Partililerle birlikte hastane bahçesinde bekledikten sonra programlarına katılmak üzere Balıkesir'e gitti. Hastane bahçesinde polis ekiplerinin de güvenlik önlemleri aldığı görüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 17:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?