6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Milletvekillerinden ilçelere ziyaret

TBMM Hesaplarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün ve Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekilleri Özgün ve Aydınlıoğlu, ziyaret ettikleri Kepsut İlçesi'nde ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililerle buluştu. Kepsut Şoförler Odası, Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek odaların yaşadıkları çeşitli problemleri yerinde inceleme fırsatı bulan milletvekilleri, geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta şehit olan Kadir Özdemir'in ailesini de ziyaret ederek, baba Recep Özdemir'e başsağlığı diledi. 

Daha sonra Dursunbey İlçesi'ne geçen Milletvekilleri Özgün ve Aydınlıoğlu, Dursunbey Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Mustafa Özyapı'dan brifing aldı. AK Parti Dursunbey İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte yapım çalışmaları devam eden Tavşanlı-Dursunbey arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceleyen milletvekilleri, yetkililerden bilgi aldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yol çalışmalarının geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelan yüzünden güçlükle devam ettiği ve ek ödenek ihtiyacının olduğu ifade edildi.
Konu hakkında geniş bir inceleme yapacaklarını belirten vekiller, gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Ziyaretlere, Kepsut ve Dursunbey İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2006 Salı 17:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?