7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Minare devrildi: 4 ölü

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi´nde şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle köy camisinin minaresi köy konağının üzerine devrildi. Yıkık altında kalan 8 kişiden 4´ü öldü, 4 kişi yaralandı.

Bugün saat 18.30 sıralarında, Aşağıyağcılar Köyü'nde şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle köy camisinin minaresi köy konağının üzerine devrildi. Yıkık altında kalan Ramazan Balcı, Hüseyin Acaroğlu, Ali Aslantaş ve Naim Başaran yaşamını yitirdi.

Ali Gölcük , Yusuf Başaran, Recep Efe, Şaban Alataş yaralı olarak kurtuldu. Gölcük ve Başaran Dursunbey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Efe ve Alataş kazayı sıyrıklarla atlattı. Köy imamı Yasin Aslan yaralanmadan felaketten kurtuldu.

Olayın yıkılan minarede bulunan köy imamı Yasin Aslan´ın akşam ezanını okuduğu sırada meydana geldiği şans eseri faciadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.
 

....
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 23:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 78.176.36.xxx Tarih : 19.12.2009 14:02:16

bu haber için üzüldük. kazaların ve ölümlerin nerede nasıl geleceği belli değil. ama bazıları da kazaya davetiye çıkarıyorlar. balıkesir burhaniye ilçesine bağlı hacıbozlar köyündeki minarede tabiri caizse tam allahlık. şiddetli rüzgarda her an yıkılabilecek durumda.acilen önlem alınmalı.