6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Minik öğrencilere polislerden hediye

Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş, Emniyet Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilköğretim okulu birinci sınıf ve ana sınıf öğrencilerine hediyeler verdi.

Polis Haftası ve Türk Emniyet Teşkilatı'nın 164. yılı çerçevesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki bazı ilköğretim okullarını ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş başta olmak üzere müdür yardımcıları, amirler ve bayan polis timi, ilk olarak Gazi İlköğretim Okulu'na gitti. İlçedeki Roman vatandaşların eğitim ve kültür seviyelerini resmi kuruluşların da destekleriyle artırma gayreti gösteren okul müdiresi Nazan Özateş ile makamında bir süre görüşen İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş ve ekibi, daha sonra ilköğretim birinci sınıf öğrencilerinin derslerine katıldı. Emniyet Teşkilatı, önceden hazırladıkları ve içlerinde kitap seti ve kırtasiye malzemeleri bulunan hediye paketlerini Türk bayrakları ile birlikte öğrencilere hediye etti. Polislerin jesti karşısında sevinen minik öğrenciler, İlçe Emniyet müdürlüğü ekibini uzun süre alkış yağmuruna tuttu.

Polisleri sınıflarından göndermek istemeyen öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürü Topaş'ın bir öğrenci sırasına oturmasıyla birlikte daha da mutlu oldu ve basın mensuplarına hatıra pozları verdi. Sıraya oturunca okul yıllarını hatırladığını söyleyen İlçe Emniyet müdürü Cumali Topaş, "Çocuklarımızın eğitimleri çok önemlidir. Bizler de teşkilatımızın kuruluş yıldönümü etkinliklerimizin içinde onlara da ufak bir yer vermek istedik. Onların mutlu odlularını görmek bizleri de mutlu etti. Okul müdiremizin Roman vatandaşlarımızın eğitim almaları konusundaki gayretlerine biz de teşkilatımız olarak destek veriyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Karşılarında bayan polisleri gören minik bayan öğrenciler, büyüdüklerinde polis olmak istediklerini söyleyerek bayan polis timine manevi destek verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, diğer okullardaki öğrencileri de ziyaret ederek, hediyelerini vermek üzere Gazi İlköğretim Okulu'ndan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 10:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?