7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Minikler Tekvando Şampiyonu

28 Haziran 2009 günü Balıkesir Gençlik Spor Merkezi’nde yapılan ve il genelinden 43 sporcunun katıldığı Minikler Tekvando İl Şampiyonası’nda, Ayvalık Defne Spor Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Hakan Baytok altın madalya kazandı.

14 – 18 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak olan Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda 30 kg da Balıkesir’i temsil edecek olan Hakan Baytok, ilçede gurur kaynağı oldu. Nisan ayında yapılan karma dostluk müsabakalarında altın madalya alan, iki hafta önce yapılan ve 9 komşu ilin katıldığı iller arası müsabakalarda da 3 maç kazanarak bronz madalya alan Baytok, başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Tekvando antrenörü ve Milli Hakem Volkan Sersan tarafından çalışmalarına aralıksız devam eden tekvandocular, almış oldukları başarılar ile verilen emeğin karşılığının alındığının en büyük göstergesi oldu.

Milli hakem Sersan, Eskişehir’de yapılacak olan minikler Türkiye şampiyonasında görevli olduğunu belirterek, “Aynı kafilede kendi sporcumun olması büyük bir gurur, inşallah bu gururu güzel bir derece ile taçlandırarak ilçemize döneriz” dedi. Ayrıca, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda sporcu götüreceklerini belirten Sersan, “Sporcularımızın elemelerden geçeceklerine yürekten inanıyorum, birlikte daha çok güzel başarılara imza atacağız” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?