6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Miniklere polislerden hediye

Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, ‘Trafik Haftası’nı eğitici etkinlikler ile kutlayarak öğrencilere hediyeler dağıtıyor.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, ‘Trafik Haftası nedeniyle farklı etkinlikler düzenleyerek, çocukları ve gençleri trafik kuralları konusunda bilgilendiriyor. İlçenin işlek cadde ve sokaklarını trafik kurallarını anlatan afişlerle donatan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezi, beldeler ve tüm köy okullarını tek tek ziyaret ederek eğitimi çalışmalar yapıyor. İlçe Trafik Amirliği ekipleri, okulları ziyaret ederek, öğrencilere trafik kuralları konusunda eğitici dersler veriyor. Ayrıca, polisler İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak yaptırılan, üzerlerinde trafik kurallarını anlatan cümlelerin bulunduğu kalem kutularını tüm öğrencilere hediye etti. Müdürlük tarafından yaptırılan ve arka kısmında trafik kuralları bulunan öğrenci kimlik kartları da tüm ilköğretim öğrencilerini sevindirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş ve emniyet yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ile birlikte Karagözoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Müdür Topaş, ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine trafik kuralları konusunda sorular sordu ve eğitici açıklamalarda bulundu. Öğrencilere kalem kutu, trafik kurallarını anlatan bilgilendirme broşürleri ve resmi geçerliliği bulunmayan tanıtıcı kimlik kartlarını dağıtan müdür Cumali Topaş ve Atanur Çağlayan, minik öğrencilerle sohbetler etti.

İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş, bir öğrenciye cep telefonunu vererek 155’nolu polis ihbar hattını aramasını istedi. Minik öğrenci, 155’i arayarak trafik konusunda bir ihbar yapmak istediğini söyledi ve telefona İlçe Trafik Amirini istedi. 155 noli hattın her zaman aranabileceğine dikkat çeken müdür Cumali Topaş, kısa sürede minik öğrencilerin sevgisini kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 17:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?