6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Miniklerin şampiyonluk sevinci

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova Beldesi Merkez İlköğretim Okulu Voleybol Küçükler Voleybsol Takımı, il birincisi oldu.

2008 - 2009 öğretim yılı voleybol birinciliği maçları Balıkesir'de yapıldı. Altınova Merkez İlköğretim Okulu Voleybol Küçükler Takımı, ilk maçta Bandırma KEV Özel İlköğretim Okulu'nu, ikinci maçta ise Gönen Şehit Rahmibey İlköğretim Okulu'nu mağlup etti. Üçüncü rakipleri olan Bigadiç 75. Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu takımı sahaya çıkmayınca hükmen galip sayılan Altınova, yarı final maçlarına katılmayı garantiledi.

Altınova Merkez İlköğretim Okul Müdürü Erdem Özgören, "Öğrencilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz Sedat Oğuz ile gurur duyuyoruz. Çarşamba günü Balıkesir İl Milli Eğitim Kapalı Spor Salonu'nda Susurluk Fatih İlköğretim Okulu ile yaptıkları önemli karşılaşmadan da galip gelerek, 6 ve 8 Nisan tarihleri arasında Eskişehir'de yapılan Türkiye Küçük Bayanlar Yarı Final müsabakalarında da Türkiye Şampiyonluğu'nu kazandı. Çocuklarımız şimdi de Avrupa ve Dünya Okullar Arası Şampiyonası'nda yüzümüzü güldürecekler" dedi.

Altınova Merkez İlköğretim Okulu Küçük Bayanlar'da Voleybol Türkiye Şampiyonu olarak döndükleri beldede okul müdürleri Erdem Özgörken ve beden eğitimi öğretmeni Sedat Oğuz olduğu halde kazandıkları kupayı yeni Belediye Başkanı Asım Sürer'e verdiler. Öğrencilerle gurur duyduklarını belirten Başkan Asım Sürer, "Onları hazırlayan öğretmen ve okul müdürleri ile aileleri de kutluyorum. Onların bu büyük başarısı küçümsenemez, bundan sonra yapacakları karşılaşmalarda Altınova Belediyesi daima bu çocuklarımızın yanında olacaktır" dedi.
Başkan Asım Sürer, şampiyon öğrencilere, eşofman ve ayakkabı hediye ederek başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 15:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?