3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Misafir öğrencilerden Başkana ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Köprüsü projesi kapsamında Balıkesir'e gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Sabri Uğur'u ziyaret etti. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir haftalık gezi programları ile gruplar halinde doğu bölgelerindeki ilköğretim ve lise öğrencilerinin batı illerine, batı bölgesindeki öğrencilerin de doğu illerine gönderilmeleri şeklinde yürütülen Gönül Köprüsü projesi kapsamında, geçen hafta Çorum'dan Balıkesir'e gelen 360 öğrenciyi temsilen üç kişilik bir grup Belediye Başkanı Sabri Uğur'u makamında ziyaret etti. 

Başkan Uğur, hepsi sekizinci sınıf öğrencisi olan Can Top, Oğuzhan Öztürk ve Sefa Erkurt ile refakatçi arkadaşları Çakır Pehlivan'la birlikte makamında kabul ederek, bir süre sohbet etti. Çorum dışına ilk kez çıktıklarını söyleyen öğrenciler, Balıkesir'i çok düzenli, temiz ve güzel bir şehir olduğu için beğendiklerini söyledi. Başkan Uğur, öğrencilerin kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine birer kalem hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 17:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?