5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

AYVALIK’TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde iki alkollü motosiklet sürücüsünün yaptığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, aynı kazada 1’i ağır olmak üzere 2 kişi de yaralandı.

Ayvalık Tostu satışı yapan bir büfe sahibine yardımcı olan Burak İştar (21), arkadaşları Mehmet Ali Demir (21) ve Osman İlker Yıldırım (19) ile birlikte sabaha karşı büfenin kepenklerini kapattıktan sonra deniz kenarında sohbet ettiler. İddialara göre sohbet sırasında alkol tüketen üç kafadar, sabah saat 07.00 sıralarında Ayvalık Merkezden, Alibey (Cunda) Adası istikametine iki ayrı motosikletle gitmeye karar verdiler.

Alkolün etkisiyle aşırı hız yapan iki motosiklet sürücüsü, Aliçetinkaya Mahallesi sapağından Alibey (Cunda) Adası’na giden Yunus Emre Caddesi girişinde kontrollerini kaybetti. Önce birbirilerine çarpan, 10 YT 337 plakalı motosiklet yolun karşı şeridinin kenarında bulunan bir Palmiye ağacına çarparak durabildi.

Palmiye ağacına çarpan motosiklette bulunan Mehmet Ali Demir ve Osman İlker Yıldırım ile aynı istikamete giderken çarpıştıkları plakasız motosikletin sürücüsü arkadaşları Burak İştar ise yol kenarında bulunan F. Ergenç apartmanı bahçesi girişindeki kaldırım kenarında bulunan aydınlatma direğine başını şiddetle çarparak ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Burak İştar başından aldığı ağır darbe sonucu tüm yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Mehmet Ali Demir yüzünden aldığı darbeyle Osman İlker Yıldırım da çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza ile ilgili olarak Trafik Polisleri, "Eğer sürücülerin başında kask olmuş olsaydı sonuç böyle olmayacaktı" diye konuşmaları da dikkat çekti.

AYVALIK’TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
AYVALIK’TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
AYVALIK’TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 13:01:01
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 13:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?