6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Motosiklete çarpan sürücü tutuklandı

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Kazaya karışan bayan sürücü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01.30 sıralarındaki kaza, Balıkesir - Bursa yolu üzerindeki Yeni Sanayi Sitesi 2. kapı yakınlarında meydana geldi. Sibel B.'nin (32) kullandığı 10 HS 388 plakalı Toyota marka otomobil önünde giden İsmail Güngördü'nün (47) kullandığı motosiklete çarptı.

Karanlıkta aniden önüne çıktığını iddia ettiği motosiklete çarptığını bir süre sonra fark edip duran bayan sürücü kazanın şokuyla aracını bırakıp bir taksiye binerek eve gitti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, motosiklette bulunan sürücü İsmail Güngördü ile arkasında oturan Müjdat Acar (26), olay yerinde öldü.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Ailesinin arayıp kazayı bildirmesinin ardından emniyete götürülen sürücü Sibel B. polise teslim oldu. Kazanın şokunu yaşayan sürücü, motosikleti fark etmediğini, aniden önüne çıktığını anlattı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan Sibel B.'nin, bugün öğleden sonra sevk edildiği adli makamlarca ölümlü kazaya sebebiyet vermek suçundan tutuklandığı bildirildi.

Kazayla ilgili yapılan araştırmalarda, motosikleti kullanan İsmail Güngördü'nün ehliyetsiz olduğu belirtilirken, motosikletin ışıklarının yanmadığı, kazanın olduğu bölgede de aydınlatma ışıklarının bulunmadığı ileri sürüldü. Yeni Mahalle'deki Toki konutlarında ikamet ettiği öğrenilen İsmail Güngördü ve Müjdat Acar'ın cenazelerinin otopsi için kaldırıldığı hastane morgundaki savcılık işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildiği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:35:08
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 18:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin çakır IP: 78.175.28.xxx Tarih : 25.04.2009 14:09:56

bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir şok bir insan kaza yaptığını nasıl sonradan fark eder şok da olan insan taksiye binip nasıl eve giytmeyi akıl eder buna aklım rermedi sibel b. nini anlattıklarına inanmıyorum ben kazada feci şekilde vefet eden müjdat acarın yeğeniyim bizim ocağımız söndü ciğerimiz yandı bu kişinin cezasız kalmamasını ailecek istiyoruz