3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Mucize kız İrem’e ziyaretçi akını

Balıkesir’in Edremit İlçesi Beyoba Köyü’ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan ve bir hafta sonra 17 kilometre uzaklıktaki komşu köye yakın ormanlık alanda uyurken bulunan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Minik İrem’i dün hastanede Balıkesir Valisi, Edremit Kaymakamı ve İl Sağlık Müdürü de ziyaret etti.

MİNİK İrem’in tedavi altında tutulduğu Kazdağı Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Gökhan Akçay, İrem Deniz’in yaşadıkları nedeniyle şok ve korku içinde olduğunu belirterek, "Hayati bir tehlikesi bulunmuyor. Vücudundaki çalı çırpı çizikleri ve kilo kaybı dışında bir sorunu yok, tedavisi sürüyor. Adli kontrolleri de temiz, bir sorun yok. Bir süre daha gözlem altında kalacak, sonra ailesine teslim edeceğiz" dedi.

Sapasağlam kurtuldu

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ve Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, minik İrem’i ziyaret etti. Vali Hatipoğlu, küçük İrem Deniz’in mucizevi bir şekilde kurtulduğunu söyledi. Vali Hatipoğlu, arama, kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadığını hatırlatarak, "Bir hafta bütün ekiplerimiz ve Bursa’dan da gelen arama kurtarma ekipleri, jandarmamız ve köylülerimiz aradı, sonuç alamadık. Bir köylümüzün ormanlık alanda çocuğumuzu bulması bir mucizedir. Sağ salim bulunduğu için sevinçliyiz" diye konuştu.

Hastaneye gelen Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, küçük İrem Deniz’i ziyaret etti. Çalışkan, küçük kızın sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu belirterek, "Beslenme ve giyecek ihtiyaçları karşılandı. Gerekli tüm tahlilleri de doktorlarımız tarafından yapıldı. Tahlil sonuçlarında olumsuz bir bulguya rastlanamdı" dedi. Daha sonra basın mensuplarının, doktor ve hemşireler nezaretinde, küçük kızın çok kısa bir süre görüntü alıp, fotoğraf çekmelerine izini verildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 11:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?