7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Müdürler Edremit'te toplandı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her ay düzenlediği rutin değerlendirme toplantılarının sonuncusu Edremit ilçesinde gerçekleştirildi.

Balıkesir'e bağlı 18 ilçenin milli eğitim müdürleri, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde toplanarak Edremit Öğretmen Evi salonunda bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Şubat ayı değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal'ın önderliğinde gerçekleşti. Müdür Köksal, 18 ilçenin milli eğitim müdürleri ile birer birer ilgilenerek olası sorunlar hakkında bilgiler aldı ve ilçelerdeki okulların durumlarını değerlendirdi.

Toplantının ev sahibi olan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ise, sorumlusu olduğu Edremit'teki okulların durumlarını anlatarak, son bir yıldır bölgesindeki okulların gelişmesinde büyük emekleri olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün aylık rutin değerlendirme toplantılarının alfabetik sıralamaya göre her ay başka bir ilçede gerçekleştirildiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?