6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Muhsin Yazıcıoğlu için pilav hayrı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir Teşkilatı, helikopter kazasında hayatını kaybeden liderleri Muhsin Yazıcıoğlu için hayır tertipledi.

BBP İl Başkanı Levent Uysal, elim kazada kaybettikleri liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının Balıkesir'deki bir caddeye verilmesini istedi. BBP Merkez İlçe Başkanlığının bulunduğu Zağanos Paşa Cami'nin önünde düzenlenen pilav hayrına yüzlerce kişi katıldı.

Kazanlar dolusu pilav ve ayranın kısa sürede tükendiği hayıra katılan vatandaşlar, BBP'nin ölen genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için dua etti. Hayır tertibinde bir açıklama yapan BBP İl Başkanı Levent Uysal, "Son 6 ayda 3 defa Balıkesir'de misafir etme onuruna eriştiğimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu, aslında bu kente yabancı bir isim de değildi. Kapısını çalan herkesin derdini kendisine dert edinen, sorunların çözümü için daima kendisine ulaºtığımız Yazıcıoğlu tüm bunları yaparken hiç birimize, 'sen hangi partiyi tutuyorsun?' diye sormamıştır.

Balıkesir'in Muhsin abisi olan sevgili başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na bu şehrin bir vefa borcu olduğunu düşünüyoruz. Değerli Belediye Baºkanımız İsmail Ok'tan onun ismine yakışan, uygun gördükleri bir caddeye Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ismini vermesini bekliyoruz. Biz parti olarak İl Genel Meclisi'ne sunulması için belediyeye dilekçeyi bu şekilde gönderdik. Tarihte iz bırakacak olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının Balıkesir'de yaşatılması için değerli Belediye Başkanımız İsmail Ok'tan Yazıcıoğlu'na yakışan uygun bir caddeye isminin verilmesini talep ediyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 15:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?