7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Muhtarlar Derneği Başkanına plaket

Balıkesir Aşçı Köfteci ve Benzerleri Esnaf Odası tarafından Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Cengiz Sandıkcı'ya plaket verildi.

Aşçı Köfteci ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Engin Gençdemir, esnaf olarak köftecilik yapan Karesi Mahallesi Muhtarı Cengiz Sandıkçı'nın Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı seçilmesinden dolayı kendisini kutladıklarını, aynı zamanda oda yönetiminde denetim kurulu üyesi olarak görev alan Cengiz Sandıkçı'nın hem mahallesinde üçüncü dönem muhtar seçilmesini hem de muhtarlar derneği başkanı seçilmesinin kendilerini de mutlu etitğini söyledi. Gençdemir, "Biz yönetim kurulu olarak muhtarlar derneğinin her zaman yanında olacağız" diyerek destek sözü verdi. Engin Gençdemir, üzerinde Cengiz Sandıkçı'nın fotoğrafının bulunduğu kristal yapımı şilti dernek başkanına verdi.

KÖFTECİ MUHTAR
Karesi Mahallesi Muhtarı ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cengiz Sandıkçı, odanın her zaman muhtarlar derneğinin yanında olduğunu ve muhtarlar arasında haberleşme konusunda yardımcı olmalarından dolayı memnun olduğunu belirterek teşekkür etti. Aynı zamanda köftecilik yapan muhtar Sandıkçı, işini çok sevdiğini, iş yerini aynı zamanda muhtarlık binası olarak kullandığını, hem mahalle sakinlerinin hem de müşterilerinin bu duruma alıştıklarını belirtti. Cengiz Sandıkçı, Balıkesir'e en iyi hizmeti vermek için muhtar arkadaşları ile birlikte gece gündüz demeden hizmet edeceklerini, kendilerini seçenlere layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 10:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?