6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Muhtarlar Sandıkçı'yı bırakmadı

MUHTARLAR BAŞKANIN İSTİFASINI KABUL ETMEDİ

Balıkesir Mahalle Muhtarları Derneği, kısa bir süre önce görevinden istifa ettiğini açıklayan dernek başkanı Cengiz Sandıkçı'nın istifasını kabul etmedi. Sandıkçı, başkan olarak görevine devam ettiğini açıkladı.

"ETEKLERİMİZDEKİ TAŞLARI DÖKTÜK"

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Mahalle Muhtarları Derneği 2. Başkanı olan Mirzabey Mahalhlesi Muhtarı Cihat Kayalı, dernek başkanları Cengiz Sandıkçı'nın istifasını yönetim kurulunda yaptıkları değerlendirme sonucu kabul etmediklerini ve Cengiz Sandıkçı başkanlığında çalışmaya devam kararı aldıklarını bildirdi.

İHA bürosunu ziyaret eden Cengiz Sandıkçı ve Cihat Kayalı, dün akşam dernek binasında düzenledikleri istişare ve değerlendirme toplantısında yaşanan her türlü sıkıntının ve birçok konunun tartışıldığını, dernek yönetimi ve üyeler arasında yaşanan bazı sıkıntıların dile getirildiği toplantıdan güç birliği çıktığını anlattılar. "Eteklerimizdeki taşları döktük" diyen Cihat Kayalı, Cengiz Sandıkçı'nın olağan genel kurula kadar görevinin başında olduğunu belirtti. Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Sandıkçı da, birlik ve beraberliğin sağlandığı toplantının son derece yararlı geçtiğini, kendisine gösterilen teveccühe hayır demesinin söz konusu olmadığını, bu sebeple dernek başkanı olarak görevine devam etme kararı verdiğini açıkladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Karesi Mahallesi Muhtarı Cengiz Sandıkçı, 11 kişiden oluşan yönetim kuruluyla beraber artan bir şevk ile hizmete devam edeceklerini söyledi.

MUHTARLAR BAŞKANIN İSTİFASINI KABUL ETMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 20:12:02
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 23:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?