6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Muhtarlığı eşine kaptırdı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ilginç bir muhtarlık seçimi yaşandı. İki dönemden beri Hacıahmet Mahallesi Muhtarı olan Sebahattin Seçen'in yerine aday olan eşi Aygül Seçen, ilçenin ilk kadın muhtarı oldu.

Seçimlerde karşısına başka aday çıkmayan 2 çocuk annesi Aygül Seçen, Burhaniye'nin tek kadın muhtarı oldu. Görevi sırasında eşine yardımcı olduğunu belirten Aygül Seçen, belediye ile diyalog içinde çalışarak mahallenin meselelerini çözeceğini söyledi. Cumhuriyet Meydanı'nda büfe işlettiğini belirten yeni muhtar Aygül Seçen, "10 yıldır muhtar olan eşime yardımcı olduğum için işe yabancı değilim. Bu dönem eşim aday olmak istemeyince ben aday oldum. Karşıma da rakip çıkmadı. Mahallenin eksiklerini gidermek için canla başla çalışacağım. Muhtarlığı bilgisayara kavuşturacağım. Ayrıca ilçenin ilk bayan muhtarı olduğum için de mutluyum" dedi.

Eşinin çok çalışkan olduğunu belirten Sebahattin Seçen ise, "Eşimin ilçenin ilk kadın muhtarı olmasını istedim. Hep bana yardımcı olduğu için işi de iyi biliyor. Başarılı olacağından eminim. Şimdi görevi eşime devredeceğim. Ona başarılar diliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 18:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?