24
Nisan
2024
Çarşamba
BALIKESİR

Mühürlenen büroda mahsur kaldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, zabıta ekiplerince mühürlenen iş yerinde mahsur kaldığı iddia edilen 7 aylık hamile kadın, yaklaşık 7 saat sonra mühür sökülerek çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Hürriyet Caddesi'nde bir binanın 4'üncü katındaki radyo bürosuna giden Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bu iş yerini mühürledi.

Mühürleme sırasında, görevli kişiye, "İçeride biri var mı?" diye soran zabıta memurları, "Hayır" cevabını alınca işlemi tamamlayıp ayrıldı.

Bir süre sonra belediyeye giden radyonun sahibi, program sunucusu 7 aylık hamile Songül Aktaş'ın, mühürlenen büroda mahsur kaldığını bildirdi.

Polis ekipleriyle söz konusu ofise giden zabıta ekipleri, mührü sökerek Aktaş'ı çıkardı. Daha sonra büro yeniden mühürlendi.

İş yerinden yaklaşık 7 saat sonra çıkarılan Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, içeride uyuduğu sırada mühürleme işlemi yapıldığını ancak uyuduğu için bundan haberdar olmadığını iddia etti. Cep telefonunun da yanında bulunmadığını öne süren Aktaş, "Radyonun sabit telefonu da dışarı aramalara kapalı. Bu yüzden internetten arkadaşlarıma ulaştım" dedi.

Zabıta komiseri Ahmet Gürler ise Aktaş'ın, mühürleme sırasında içerde gizlenmiş olabileceğini ileri sürerek, "Görevli kişiye sorulduğunda içeride kimsenin olmadığı söyleniyor. Tutanağı imzalamaktan kaçınıyor. Ruhsatsız bir iş yerini mühürledik. Mahsur kalan olunca tekrar mührü açtık" diye konuştu. 

AA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2013 Çarşamba 10:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?