2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Murat genç takımların gözdesi

BURHANİYELİ MURAT, BALIKESİR’DE FUTBOLUN GÖZDESİ OLDU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, sezon başında Altay’dan Balıkesir Spora transfer olan 15 yaşındaki Murat Özavcı, genç takımların gözdesi oldu.

Balıkesir Ticaret Odası Anadolu Lisesi 1.sınıf öğrencisi Özavcı, U15, U16 ve U17 takımları ile okul takımının vazgeçilmezi olurken, hedefinin milli takımda görev almak olduğunu söyledi. Başarılı orta saha oyuncusu Murat Özavcı, oynadığı 4 takımda da Türkiye şampiyonalarında büyük başarı gösterdi. Hocalarının, arkadaşlarının ve izleyenlerin takdirini kazanan Özavcı, 2 defa Çanakkale de, birer defa da Manisa ve Sakarya da Türkiye şampiyonalarına katıldı. Futbolu çok sevdiğini bildiren Murat Özavcı, “Hedefim milli takımda oynamaktır. Bunun için çok çalışıyorum. Her zaman beni destekleyen babam Hasan Özavcı ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Oğlunun tüm maçlarını takip ettiğini bildiren baba Hasan Özavcı, “Murat, futbolda da derslerinde de başarılı. Önümüzdeki sezon açılırken 18 yaş grubunda da top oynayacak. Onun başarısı beni sevindirdi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 18:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?