6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Mustafa Özyürek Akçay'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Balıkesir'in Akçay Belediyesi'ni ziyaret etti. Özyürek, yeni belediye binasını çok beğendiğini ve meslektaşı olduğunu söylediği Başkan İnceoğlu'nun en başarılı belediye başkanı seçilmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler ve Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile birlikte yaptığı Akçay Belediyesi ziyaretinde, Başkan İnceoğlu'dan belediye çalışmaları ve belde ile ilgili brifing aldı. Özyürek, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Balıkesir ilimizde Körfez Bölgesi'ndeki belediyelerimizin çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüğünü görüyorum. Akçay Beldemiz de 2 yıllık bir belediye olmasına rağmen kısa sürede önemli hizmetler üretmiş" dedi. Başkan İnceoğlu gibi yeminli mali müşavir olduğunu kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Özyürek, "Ayrıca aynı mesleği paylaştığım İnceoğlu'nun başarılı çalışmalarının yanında Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçilmesinden de mutluluk duydum" dedi. 

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, ziyaret anısına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek ve Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan'a plaket verdi.
.
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 02:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?