6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Mutlu haberi Balıkesir'de öğrendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. 8. sınıflarda Türkiye 1.'si olan İstanbul Özel Doğuş İlköğretim Okulu öğrencisi Alihan Livdumlu, şampiyonluğunu Balıkesir'de öğrendi.

Final Dergisi Dershanesi İstanbul Kadıköy şubesinde ders alan Özel Doğuş İlköğretim Okulu öğrencisi Alihan Livdumlu, SBS'de 100 sorunun hepsini doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Alihan Livdumlu, tatil yaptığı Ayvalık'tan Balıkesir'e getirilerek Final Dergisi Dershanesi'ndeki öğretmenleri tarafından tebrik edildi.

Final Dergisi Dershanesi yetkilisi Zafer Yalçın, "İstanbul Kadıköy şubesinde 3 tane birinci var. Alihan Livdumlu, Eren Yıldırır, Fatma Gülfem Başak. Bu öğrencilerimiz 100 soruda 100 doğru;
yani SBS puanlarında 500 tam puan aldılar. Öğrencilerimizi kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah bundan sonra da yanlarında olacağız. Alihan Livdumlu bizi kırmayarak tatil yaptığı Ayvalık'tan buraya geldi. Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

"ANLATILMAZ BİR DUYGU"
İstanbul Özel doğuş İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi Alihan Livdumlu, çok mutlu olduğunu belirtirken, duygularını ifade etmekte zorlandı. Türkiye şampiyonu olmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Livdumlu, "Ben mutluyum, bu çok güzel bir duygu. Sonuçta tam yaptım. Ben aslında duygularımı pek açıklayamam, ama anlatılamıyor, böyle kolay bir şey değil anlatmak. 500 puan aldığım için için tüm aileme teşekkür etmek istiyorum, tüm öğretmenlerime ve bana yardımcı olan herkese. Bu tek benim başarım değil, herkesin yardımı oldu. O yüzden herkese teşekkür etmek istiyorum. İleride İstanbul Erkek Anadolu Lisesi'ni istiyorum. Ama tam olarak karar veremedim" dedi.

Öğretmenleri tarafından öpücük yağmuruna tutulan SBS şampiyonu Alihan, dershanedeki tanıtımın ardından tekrar tatilini geçirdiği Ayvalık ilçesine gitti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 11:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?