7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

'Müzik' tartışması kanlı bitti

Balıkesir'de, hareket halindeki bir otomobilde sonuna kadar açık olan müzik yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarındaki olay Milli Kuvvetler Caddesi'nde gerçekleşti. Dört yol kavşağındaki bir lokantanın önünde trafikte seyir halinde olan bir otomobil camları açık vaziyette yüksek sesle müzik çalması çevredekileri rahatsız etti. İddiaya göre, yoldan geçen iki genç, otomobilin sürücüsü gence müziğin sesini kısmasını söylediler.

Kendisini uyaranlara el hareketi yaptığı ileri sürülen araçtaki genç ile yaya olan gençler arasında küfürleşme yaşandı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken dışarıdaki iki gençten biri aracın kapısını açıp B.G. isimli sürücüyü bıçakla yaraladı.

Bacaklarından birer bıçak darbesi alan B.G. olay yerine gelen arkadaşlarının aracıyla hemen hastaneye kaldırılırken, kaçan şüphelilerden biri, çarşı merkezinde görev yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli sivil kıyafetli Güven Timi ekibi tarafından yakalandı. Kimliği tespit edilen diğer şüphelinin ise, "Rambo bıçağı" diye tabir edilen suç aletiyle birlikte kaçtığı bildirildi.

Hastanedeki yaralı B.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, yarasının hafif olduğu öğrenildi. Yaralanan B.G. isimli gencin Milli Kuvvetler Caddesi'nde faaliyet gösteren bir mağazanın sahibinin oğlu olduğu bildirildi. Polis ekipleri, kaçan diğer şüpheliyi yakalamaya çalışırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bazı vatandaşlar aracındaki müziğin sesini sonuna kadar açan sürücünün etrafı rahatsız etmeye hakkı olmadığını savunurken, yaşanan olayın üzücü olduğunu ifade ettiler. Gündüz vakti kentin en işlek caddesinde gerçekleşen olay vatandaşları tedirgin etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?