6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Necati Ender anısına yarışma

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, fotoğraf sanatçısı Necati Ender anısına düzenlenecek olan 8. fotoğraf yarışmasının şartları belli oldu.

Bu yıl ki yarışmanın konusunun “Köyde Yaşam” olarak belirlendiğini belirten avukat Hasan Ender, bütün fotoğraf meraklılarını yarışmaya beklediklerini söyledi.

Burhaniye’nin ilk fotoğrafçıları arasında yer alan ve 2001 yılında hayatını kaybeden fotoğraf sanatçısı Necati Ender’in anısına bu yıl 8. düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasının şartları belli oldu. 20. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali içinde yer alacak yarışma için konunun “Köyde Yaşam” olarak belirlendiğini belirten Necati Ender’in oğlu avukat Hasan Ender, “Yarışmaya en çok 4 fotoğraf ile katılabilir.

Fotoğraflar siyah beyaz veya renkli olabilir. Fotoğraflar 18x24 ebadında ve pastportosuz olacak. Jüri üyeleri ve aile yakınları yarışmaya katılamaz. Yarışmaya ancak amatör fotoğrafçılar katılabilir. Son başvuru tarihi 7 Temmuz olarak belirlendi. Başvurular belediye halkla ilişkiler birimine veya Necati Ender iş merkezi kat 2 No:16 adresine başvurulabilir. Tüm amatör fotoğrafçıları yarışmamıza bekliyoruz. Dereceye girenlere değişik ödüller verilecek” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 15:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?