5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Nişanlısından ayrıldı 3. kattan atladı

Balıkesir'de nişanlı olduğu sevgilisinden ayrılan genç kız intihar girişiminde bulundu.

3 katlı binanın en üst katında oturan B.Y. isimli genç evinin balkonundan aşağı atlayıp canına kıymak istedi. Toprak zemine düşen şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay saat 20.45 sıralarında Kasaplar Mahallesi, 26 Evler mevkiinde meydana geldi. Burada, ailesiyle birlikte üç katlı binanın 3. katında ikamet eden B.Y.(21) isimli genç kız, evin balkon penceresine çıkıp kendini intihar edeceğini söyledi. Ailesinin ve çevresindekilerin ikna edemediği şahıs binadan atladı. Şans eseri yumuşak toprak zemine düşen B.Y. olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. B.Y.'nin hafif yaralı

olarak kurtulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışmada B.Y. isimli genç kızın bir süre önce nişanlısıyla ayrıldıkları bu sebepten bunalıma girip intihara kalkıştığı bildirildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından da olayla ilgili soruşturma açıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:21:04
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 20:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?