3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Öğrenci kavgası: 2 yaralı

Balıkesir'de, iki ayrı okulda meydana gelen olaylarda 2 öğrenci yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi E.G. (17), öğle saatlerinde okul yakınlarında kendisinin de tanıdığı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 

Kız meselesi yüzünden çıktığı belirtilen tartışmanın bir anda kavgaya dönüştüğü olayda, E.G., sol bacağına aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, sağ kaşında da darp sonucu açılma meydana geldiği öğrenildi. Bıçaklı kavganın taraftarlarından olan şüpheli veya şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor. 

KALEMTRAŞ İLE ARKADAŞINI YARALADI 

Öte yandan, Atatürk Lisesi'nde yaşanan bir başka olayda ise, 1 öğrencinin bacağından kesici bir aletle yaralanması sonucu hastaneye kaldırıldığı bildirildi. 

Doktorların muayene ettiği öğrencinin bacağında 7-8 santimlik çizik olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada, lise öğrencisinin okulda arkadaşları arasında şakalaştıkları, arkadaşının kalemtraşın usturasını söküp rastgele sallarken kaza sonucu yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını söylediği bildirildi. Her iki olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?