3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Öğrencilerden Başkan Gökalp'e ziyaret

Balıkesir'in Havran ilçesindeki Hallaçlar İlköğretim Okulu, sabah saatlerinde 20 kişilik öğrencisiyle Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp'e makamında ziyaret etti. 

2 öğretmen ve okul müdürünün de aralarında bulunduğu öğrenciler, çeşitli meslek gruplarını tanımak konulu ders için belediyeyi ziyaret ettiklerini söyledi. Başkan Levent Gökalp'ten belediye hizmetleri ve başkanlığın sorumlulukları hakkında bilgiler alan minik öğrenciler, Gökalp'in sevgi ve ilgisiyle karşılaştı. Ziyaret esnasında, büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyleyen bir öğrenci, Gökalp'in ısrarı üzerine makam koltuğuna oturdu. Makamı bir anda benimseyerek kalkmak istemeyen minik öğrenci, "Tüm öğrenci arkadaşlarımın hayallerinin gerçekleşmesini ve topluma faydalı fertler olmasını temenni ediyorum. Ben büyüyünce bu koltuğa oturacağım. Kararlıyım" dedi. 

Öğrencilerden kendisini sık sık ziyaret etmelerini isteyen Gökalp, öğrencilere defter hediye etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti başkanın elini öperek ifade eden öğrenciler, teşekkür ettikten sonra okullarına geri döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 12:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?