7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Öğretmen başkan okulları gezdi

HAVRAN’DA BAŞKAN OKULLARI ZİYARET ETTİ,SORUNLARI DİNLEDİ

Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, ilçede bulunan okulları ziyaret etti.

Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, sırasıyla ilk olarak Aliçetinkaya İlköğretim Okulu, Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi, Ermiş Soylu İlköğretim Okulu, Seyitonbaşı İlköğretim Okulu, Sekizeylül İlköğretim Okulu, Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okulu, Leman Akpınar Kız Meslek Lisesi, Havran Meslek Yüksek Okullarını ziyaret ederek müdürlerler görüştü.

Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, “Öğretmen emeklisi olduğum için sorunları çok iyi biliyorum. Yarının büyükleri çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları konusunda belediye olarak elimizden geleni yapıyor, yapmaya da devam ediyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırım her şeyin başında geliyor. Çocukların daha iyi bir eğitim almaları ve faydalı faaliyetlere yönelmelerini sağlamak amacıyla belediyenin gücü dahilinde her talebi dikkate almaya ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Müdürlerimizle de ziyaretlerimde sohbet etme imkanı buldum. İnsana yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğinin bilincindeyim” dedi.

Ziyaret ettiği her okullarda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Lofçalıoğlu’ da çocukların ilgisine kayıtsız kalmayarak onlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 15:12:00
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 23:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?