3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Okul bahçesine 100 fidanı dikildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesindeki Necmi Komili İlköğretim Okulu bahçesine düzenlenen bir tören ile yaklaşık 100 adet fıstık çamı fidanı dikildi. 

Küçükköy Ak-Tek Sitesi yönetiminin yetiştirdiği fıstık çamı fidanları, düzenlenen bir tören ile Necmi Komili İlköğretim Okulu'nun bahçesinde toprakla buluştu. Ak-Tek Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Müşteba Kayral ve site sakinlerinin katıldığı törende, Belediye Başkan Vekili Ahmet Çakır'da hazır bulundu. Düzenlenen ağaç dikme töreninden sonra, başkan Kayral fidanların yetiştirilmesinde emeği geçenlere birer teşekkür belgesi verdi. Ağaç dikim töreni sırasında konuşan Müşteba Kayral, "Okul Müdürü Yılmaz Ateş bizden okullarının bahçesinin çok büyük olduğunu ve ağaçlandırmaya ihtiyacı bulunduğunu bildirdi. Bizler de sitemiz olarak okulumuzun bahçesine yaklaşık 100 adet fıstık çamı getirerek burada diktik. Okul bahçesinin bir hayli büyük olması sebebiyle önümüzdeki yıl ise bahçenin başka bir bölümüne de zeytin ağacı dikmeyi planlıyoruz" dedi. 

Necmi Komili İlköğretim Okulu Bahçesinde Küçükköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Çakır, Ak-Tek Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Müşteba Kayral, okul müdürü Yılmaz Ateş, Ak-Tek Sitesi sakinleri hep birlikte 100 adet fıstık çamını toprakla buluşturarak adeta küçük bir orman oluşturdular.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?