7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Okul için tepe yıkılıyor

Balıkesir’in Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu çevre düzenlemesi kapsamında okulun önünde bulunan tepe yıkılıyor.

Geçtiğimiz yıl Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü ile yapılan protokol gereceğince çevre düzenlemesini Burhaniye Belediyesi üstlenmişti. Yapılan protokol sonrası çalışmalara başlayan Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, şu ana kadar üniversitenin önünde bulunan tepenin %50’lik bölümünün çalışmalarını bitirdi.

Önümüzdeki 2009-2010 öğretim yılında eğitime açılacak olan üniversitenin tüm çalışmalarını bitirileceğini söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, “Şu an Burhaniye Ören Tepe’de bulunan Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun önünde bulunan tepenin kaldırılması çalışmaları devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz, 2 kırıcı kepçe, 4 kamyon ile hafriyatı kaldırılması için çalışıyoruz. Üniversitenin ön cephesine Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun tabelasını taktık. Hafriyat çalışmaları bitirildikten sonra, çevre düzenlemesi ve Atatürk büstü de koyarak üzerimize düşen protokol gereğini yerine getirmiş olacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 18:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?